17.07.2007 г., 9:33 ч.

* * * 

  Поезия
937 0 2
 

Отиде си... Потъна бавно в мрака...
Отиде си, не се обърна ти дори...
Отиде си... а как исках да почакаш...
да ми простиш и пак мой да бъдеш ти...
Отиде си и скри луната и звездите...
Отиде си и ми открадна даже и съня...
Отиде си, без думичка да кажеш...
Отиде си и ме остави да страдам сам-сама...
Дори не се обърна да ме видиш...
не видя как се стичаха сълзите ми в нощта...
Аз плачех, защото знаех, че губя нещо свято...
Аз плачех, защото знаех, че губя Любовта!!!

© Марти Ламбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта при теб пак ще дойде.. Глупак е този, който е пропуснал шанса си да те има до себе си..
  • когато любовта е едностранна е безпочвена. не е любов,а увлечение.
Предложения
: ??:??