11.12.2007 г., 13:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
662 0 3
Мисля си за теб в моето безсънно
усамотение тази нощ. Ако е грешно
да те обичам, тогава сърцето ми просто
не ме оставя да постъпвам правилно,
защото се давя в теб и не бих успяла
без ти да си до мен.
Бих дала всичко мое, да прекарам само
още една нощ с теб, бих рискувала живота си,
да почувствам тялото ти до моето,
защото не мога да продължавам
да живея в спомена от нашата песен.
Бих дала всичко мое за любовта ти тази нощ!
Скъпи, не ме ли усещаш?
Представям си как те гледам в очите
и те виждам ясно, ярко украсен в съзнанието ми.
И това, че си толкова далеч, като
далечна звезда, на която си пожелавам нещо
тази нощ.

© Лубов Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??