18.12.2006 г., 23:07 ч.

* * * 

  Поезия
549 0 4
            Денят ме грабва и обличам дневната си кожа
            със остри таралежови бодли...
            Нито от дума, нито пък от жест ще може
            през този ден да ме боли...

            Ала от болка вечер иде ми да вия...
            И не за таралежа с изпочупени бодли...
            Под кожата изгубих святата магия
            на моята ранимост. И за нея ме боли...

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??