20.06.2007 г., 22:15 ч.

* * * 

  Поезия
526 0 2
 

***


Навън е знойно,

ала не повече от зноя във душата.

Прозорците на своя дом затварям

и така за кратко спирам топлината.

Ала душата

как знойни, мерзки чувства

да отпрати?...

Отправям мислено молитвите за дъжд,

които зная!

Дано да завали, та да угасне този жар!

И кротичко да изпере душата ми

от тези чувства...


Дано да завали

и да не спира...

© Калина Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??