8.02.2009 г., 10:02 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
715 0 3
 

за тях не съм без пол

за тях не съм без име

 

 

просто подминават

и

не споменават

 

 

те

които ме обичат

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??