11.12.2007 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
720 0 10

Студено е...

Слънцето дали през

облаците ще пробие?!

Вятърът тревожен е...

има ли все още "Ние"?...

Бяхме...

в бездната на ада,

рушахме портите на рая,

живи, силни - непознати...

И все пак - "Ние"

бяхме....


Студено е...

В душите носим,

дали на заем или подарени -

любов и милосърдие,

и косъм

благородство.

За да останем НИЕ.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??