12.05.2007 г., 12:22 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
916 0 1
Обичам те каквото и да става.
Обичам те, но и истински те мразя.

Въпреки, че болка ми нанесе
любовта ми не отнесе.

Защо ме нарани така?
Обрече ме на самота!

Но аз обичам те, това го знаеш.
Затова спри със мен да си играеш.

С топлото си тяло ме гушни,
да се слеят нашите души!

Хлапе си още, знам
и обичаш да си сам.

Но за ласките ми пак жадуваш
и в съня си страстно ме целуваш.

Хайде порасни, момче!
Не бъди дете!

Знам, че искаш ме сега.
Просто страх те е от любовта!

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??