23.05.2007 г., 10:48 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
1154 0 0

Две изгарящи тела,
разпалени от любовта.
Любят се в нощта -
едно цяло чак до сутринта.
Палещи целувки,
нежни, галещи ръце,
последните прегръдки -
най-сладките са те.

© КриСинКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??