7.03.2005 г., 13:22 ч.

* * * 

  Поезия
971 0 0

Толкова ли бях красива
във своя си каприз,
че ми подари
жарта на
заспалия пуловер,
напомпан с нощите
и със всякакви
други сладости,

или просто
тогава
се отразяваше
във устните ми юг?

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??