2.03.2007 г., 19:37 ч.

  Поезия
1238 0 0
Така се срещаме и разминаваме - като планктона из вълните... А Някой, някога, отдавна, безстрастно преброил е дните. Ако си отидеш, моят път ще стане празна, пуста стая... И стъпките ми ще вървят В посока друга, не във тая... Когато срещна някой, ще боли... И на откъртени скали, очите ми ще заприличат.

© Ники Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??