Mar 2, 2007, 7:37 PM

  Poetry
1244 0 0
Така се срещаме и разминаваме - като планктона из вълните... А Някой, някога, отдавна, безстрастно преброил е дните. Ако си отидеш, моят път ще стане празна, пуста стая... И стъпките ми ще вървят В посока друга, не във тая... Когато срещна някой, ще боли... И на откъртени скали, очите ми ще заприличат.

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??