7.03.2005 г., 11:30 ч.

* * * 

  Поезия
1014 0 0

Ти ще бъдеш моя наркотик,
само ти ще ме караш да потръпвам,
да усещам странно чувство в мене да гори
и да бушуваш в мислите и в кръвта ми.
От тебе бавно ще отпивам,
но жадна ще оставам,
ше имам нужда все повече от теб да имам
и на никой няма да те давам.
Ще вдишвам цялата ти същност,
желаейки да станеш част от мен,
като наркотик да се слееш с кръвта ми
и така жестоко да ме задържиш в плен.
И в еуфорията от страстта ти
ще изгубя ориентир за настоящия момент,
само ти ще бъдеш в съня ми,
в моите мисли,в моя ден

© Дамяна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??