26.05.2005 г., 23:04 ч.

* * * 

  Поезия
1112 0 2

Загърбила отминалите спомени,

тъгите и отнеманото щастие,

една жена сред тълпи огромни,

грееше в своето прераждане.

В очите й четеше се победа,

а усмивката й- светъл лъч,

мислите отново преродени,

не пазеха отминалия път.

Забравила досадните копнежи

и мъките от всеки ден,

тя сега сред тълпите хора

рертаеше си бъдещия път.

На него тя заложи всичко,

нарече го достоен и желан,

път по който може би ще мине всеки,

за да достигне светостта на своя храм

© Дамяна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??