26.02.2005 г., 13:07 ч.

* * * 

  Поезия
814 0 0

Самотна и недостигната заспива
бавно болката в душата ми.
Времето е нейният

лечител.
В мрака се прокрадват сенките
на сбъднатите сънища
и потъват странно някъде
за да ни събудят в бремето
на ново бъдеще…


Отново искам да надникна
в тайнството на бъдещето
,
сътворено в мислите.
Да открадна
, поне за миг,
пространството и шепота
стаени във сърцата ни…

 

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??