18.02.2005 г., 21:22 ч.  

* * * 

  Поезия
1013 0 1

[Quote - от друго стихотворение]

Уморено прерязвам ръцете си,

уморено кръвта ми потича,

уморено настига ме мракът,

уморено ме нейде повлича...

[End Quote]

 

 

 

 

уморено превързвам ръцете ти

уморено се моля да дишаш

уморено сърцето ти спи

колко много на мене приличаш

 

 

уморено до тебе аз сядам

уморено те гледам със жалост

уморено и пак се надявам

да спася някак, твоята младост

 

 

уморено шептя ти надежда

сам не знам от къде я намирам

уморено, отчаяно всичко изглежда

уморено пак всичко разбирам

 

 

уморено ме гледаш, очите отворил

уморено душата ти страда

уморено се питаш какво съм му сторил

защо ли пак върна ме в ада

 

 

01.03.2004

© Никола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е хубаво и същевременно ужасно страшно сякаш описва смъртта на някой иначе е много добро браво!
Предложения
: ??:??