25.06.2006 г., 22:49 ч.

* * * 

  Поезия
1053 0 11
Не ще те пусна в моя свят спокоен -
недей да нарушаваш мойта самота!
За ден един почувствал си се ти самотен -
отдавна свикнах аз да съм сама.
Не ще те пусна в моя ден дъждовен -
недей да носиш слънцето сега!
За първи път от дъжд си ти намокрен,
а аз отдавна свикнах със дъжда.
Не ще те пусна в моя час безмълвен -
недей изрича глупави слова!
За миг един шума си ти загърбил -
отдавна аз живея в тишина.
Не ще те пусна в моя миг последен
и ти виновен си,че е така!
Донесе дъжд,тъга,самотна песен
когато пусна моята ръка.

© Малка Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??