2.01.2007 г., 16:32 ч.

* * * 

  Поезия
539 0 9

Това го написах на една поздравителна картичка
за един любим човек!Споделям го с вас!
         
         ПОЗДРАВ

Когато нощите превърнат се във
          гларуси студени,
ти картичката моя притвори.
Ще видиш как от нея гледат те 
          очите ми засмени,
които търсят твойте две очи.
Тогава спомни си с радост за
          отминалото време,
за летните горещи дни
и знай,аз винаги ще съм 
          до тебе,
където и да бъдеш ти!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??