30.10.2005 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия
908 0 4
При тебе бях ли?Или пък не съм?
Какво ни свърза през онази нощ?
Дали не беше само сън
на Пепеляшка в полунощ?

Със нежността си ти ме омагьоса,
със чара си ме заплени.
Сега се питам всъщност кой си,
коя съм аз и накъде вървим.

А може би е всичко твърде просто-
ти част от себе си във мен вгради.
Аз бях във теб.Красиво,безвъпросно,
в онази нощ се раждаха звезди.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??