6.10.2005 г., 23:02 ч.

* * * 

  Поезия
1015 0 3
Две ризи ако имаш,
една дари на ближен...
Ами криле?
Кое от двете да прежалиш?
Разбираш,че ръце,
до болка сключени,
крепят във полет...
Приятелските рамене
наместо устните говорят.
Свисти дъхът през зъби,
очи залива кръв.
Но щом огънеш воля,
простреляно залитнеш
или пък си отчаян,
почти си се отписал,
десница ти протяга
най-битият приятел
                         пръв.

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??