11.02.2006 г., 13:25 ч.

* * * 

  Поезия
648 0 1
За кой ли път животът
тежък удар ми нанася?
За кой ли път от болка
чувствам аз, че ще умра?


Не , днес няма да се съжалявам!
Щом искаш си върви!
Тръгнеш ли не се обръщай,
нито пък връщай!


Днес ще бъда силна,
пред теб отново няма да заплача,
не и този път!
С усмивка ¨ Попътен вятър¨
ще ти пожелая,
ще целуна устните ти за последен път...


А щом след теб вратата се
затвори,
щом остана сама със самотата
със глас ще се разплача,
а след това на самотата
всичко ще разкажа...
Историята е кратка...
Озаглавена ¨ ЛЮБОВ¨!
От любов всеки втори страда,
защо да не страдам и аз?

© Добромира Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??