31.10.2004 г., 0:54 ч.

... 

  Поезия
1157 0 2

До мен си,а си тъй далече.
Нима не мога да те Имам?
Сърцето ми ми шепне вечер-
"Тя е твоята любима"

Тя е тази що си дирел
във тълпа от мрак и студ.
"Тя е"-шепне и не спира
Всявайки тъга и смут...

Но дали ще бъде твоя?
Разумът ми все повтаря...
С поглед тъжен,неспокоен
Взирам се далеч в безкрая

С надеждата че ще ни видя-
заедно,прегърнати,засмени.
Тук си но не искам да си идеш,
Искам те завинаги до мене!

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??