18.07.2007 г., 0:00 ч.

*** 

  Поезия
843 0 2
Казаха ми,
 преди сто лета
конник странен съм била.
Казаха ми преди сто лета
бродила съм из света,  
с меч и сабя във ръка,
истинска графиня съм била,
с шлейф  от пурпур и цветя,
във шпалир от суета
съм разбивала сърца.
Казаха ми и сега
с тази преродената душа,
че не спазвам правила
и не слагам на везна
болка, радост и тъга,
преоткривам всеки ден
и обичам пак света.
Бродя в моя свят сега
странен рицар със мечта.






© Галина Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??