19.07.2007 г., 13:33 ч.

+0.75 

  Поезия
590 0 6

+0.75

Не, колкото ми се иска.
Не, както преди,
но още ми стиска
да прескачам стени;

Да събарям дувари;
Подслонявам приятели стари;
И макар с окъсели ръце,
да те срещам, Сърце!

Но...
Не, колкото ми се иска.
Не, както преди.

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??