Неизплели сълзите си,
тихи улици
калдаръмено стичат
признания.
Неизпели мечтите си
и светулките
тихо се сливат
с луната.
Късни капчици
обич
проблясват в нощта
и се стапят
в прозорците
на варосани къщи.
© Атанас Ганев Всички права запазени