26.12.2009 г., 11:09 ч.

01.07.2006 

  Поезия » Любовна
516 0 1

Чета и препрочитам твоите писма,

сещам се за твоите слова.

 

Как шепнеше ми тихо във нощта

думи две, изпълнени със красота.

 

"Обичам те" - шептеше ти,

спокойно затваряха се моите очи.

 

На сутринта си тръгваше ти,

крещях след тебе - "Остани"...

 

Но дойде денят, в който ти не се върна

и целият ми свят се преобърна...

 

© Мира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??