3.03.2017 г., 10:48 ч.

Трети март 

  Поезия » Гражданска
323 0 0

на северния брат
благодарение

 

дължи се нашето
Освобождение

 

....................................

 

на
северния брат

 

с любов
до необят

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??