21.04.2010 г., 12:36 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
651 0 10

 

 

 

                                                        ... разкаляните пътища

                                                        надежда

                                                        останаха без глас,

                                                        шептейки вяра.

                                                        Ехото притихнало

                                                        мълчеше -

                                                        гнездо на кукувица

                                                        опустяло.

                                                        Ярост световете

                                                        притаи

                                                        в овехтялата торбичка,

                                                        преметната

                                                        през рамо.

                                                        Под стряхата на къща

                                                        опустяла,

                                                        лястовичите гнезда

                                                        по пътя продължават.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??