... разкаляните пътища
надежда
останаха без глас,
шептейки вяра.
Ехото притихнало
мълчеше -
гнездо на кукувица
опустяло.
Ярост световете
притаи
в овехтялата торбичка,
преметната
през рамо.
Под стряхата на къща
опустяла,
лястовичите гнезда
по пътя продължават.
© Атанас Ганев All rights reserved.
Позрав!