21 abr 2010, 12:36

* * * 

  Poesía » Otra
712 0 10

 

 

 

                                                        ... разкаляните пътища

                                                        надежда

                                                        останаха без глас,

                                                        шептейки вяра.

                                                        Ехото притихнало

                                                        мълчеше -

                                                        гнездо на кукувица

                                                        опустяло.

                                                        Ярост световете

                                                        притаи

                                                        в овехтялата торбичка,

                                                        преметната

                                                        през рамо.

                                                        Под стряхата на къща

                                                        опустяла,

                                                        лястовичите гнезда

                                                        по пътя продължават.

© Атанас Ганев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??