23.05.2007 г., 12:00 ч.

* * * 

  Поезия
622 0 3

Знам, че е разумно да се разделим.

Знам, че е разумно да не съм със теб.

Знам, че е разумно да съм друга, но не знам

дали изобщо има нещо разумно в Любовта!

 

Кажи ми КАК устните ти да забравя,

Кажи ми КАК милувките ти да оставя,

Кажи ми КАК да съм далеч от теб,

Като се задушавам без топлия ти поглед.

 

Чудиш се защо го правя, защо помете ме вълната,

и отговор търсиш, и не го намираш,

и пак си блъскаш главата с въпроси!

Е, сега ще ти подскажа:

 

Ти си прекрасното горещо лято,

Той е тъжната есен с окапали листа,

Аз съм вятъра, който подухва,

ту  в единия, ту в другия сезон!

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??