20.05.2009 г., 19:24 ч.

*** 

  Поезия
420 0 0

       Когато незабравка видиш ти,

      спомни си за моите сини очи.

     Те още търсят те в нощта,

      с една надежда да им върнеш любовта.

 

   Но ти не гледаш вече в очите,

  извръщаш си главата настрани.

  От тях като река текат сълзите.

 Ранено е сърцето от думите зли.

 

И тез сълзи по цветенцето падат,

и то увяхва от соления им дъх.

Любовните думи бяха измама.

А аз от цветето направих стрък.

 

Изминаха години,  от последната ни среща.

Сега се разминаваме без погледи дори.

Но болката вече я няма.

И мога да те гледам без сълзи.

Болеше много, но не се оставих тази болка да ме победи!

 

 

 

                                      

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??