9.02.2020 г., 0:26 ч.

05 02 20 

  Поезия » Друга
445 0 0

Искам да се изгубя.
Искам да се загубя в музиката.

Да крещя толкова силно и

да остана без глас.  

Искам  да се изгубя в теб.

Искам да спра да мисля.

Искам да спра да чувствам.

Искам да дам на пауза

или просто всичко да спре.

Искам да пътувам.

Искам да се скитам по непознати улици.

Искам да изгубя ума си,

сърцето си и душата си.

И никога да не ги намеря обратно.

И да бъда някоя друга.

Някоя непозната.

Искам да се изгубя

и никога да не се намеря отново.
Искам да се изгубя в книгите, в поезията.

Да оставя себе си някъде измежду редовете и

да го изгоря листа.

© Иванина Гачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??