12.11.2014 г., 23:29 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
384 0 0

може би съм малко странна
но е само малко, повярвай.
може би понякога ще кървя
но ще е само от носа
и ще е защото цял ден съм кихала.
може би ще съм настинала.
но ще е защото прекарах вечерта на терасата
и броях звездите.
а те си отиваха.
заедно със секундите.
всички 28 800 секунди, които преброих.
всяка вечер през онези 190 дни.
седях на терасата, от която и една звезда не виждах. и продължавах да броя. времето. докато те срещна. пак.
и кръвта отново потече от носа ми.
а ти отново ми кажеш, че съм малко странна.

© Лина Аюби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??