8.11.2008 г., 6:28 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
948 0 17

Във бисерната колесница на звездите

ще те положа нежно като фея,

като слънца ще ти блестят очите

и куп брилянти във косите ти ще греят.


Красивото ти тяло ще загърна

във дреха от лъчите на Луната,

ще се протегна и ще те прегърна,

и ще се слеем двама в синевата.

© Идоменей Каменополски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??