8.12.2017 г., 23:59 ч.  

... 

  Поезия
440 0 2

 

 

 

Не, не мога да улуча пропорцята,
навсякъде ръся сол вместо захар.
Да говоря пък още по-трудно ми е,
когато няма ги истинските думи.

И стоя като изгонен или неканен гост,
а аз
от миналото съм, сега не знам къде живея.
Заеквам търся
 само една дума,
която да избегне всякаква  агресия.

Не искам пак да се затварям в мене си,
като костенурките през зимата.

Със светлините вътре в себе си
от които да заспивам вечер 
не мога.

 


 

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, много мило.
  • Разбирам те! Много добре те разбирам! Казваш едно, всеки чува нещо друго, за което не си и помислял...Имаш нужда от обкръжение, което разбира какво казваш. Много е сложно. Темата е страхотна! Стихът също ми хареса.
Предложения
: ??:??