5.04.2024 г., 8:18 ч.  

*** 

  Поезия » Друга
77 0 0

Гърмян заек се не стига,
тактиката наизуст,
знам я. Да напиша книга –
като "Кукла"-та на Прус...

Толкова дебела, тежка
и с прегънат всеки лист...
Казвам я на глас без грешка...
Тъп Овен и алтруист.

Стана тя, каквато стана,
аз оковите строших.
Ти пиши си сам романа,
аз – за бяла обич стих.

 

 


 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??