14.06.2007 г., 10:38 ч.

*** 

  Поезия
557 0 1
Кога ще стигна
този хоризонт - кога ли?
А дали не го подминах?
Над мен небе,
под мене твърд изстинала...

Аз падам във дълбок поклон,
изправям се и пак, отправил взор,
вървя далеч напред
към мойто минало...

© Петър Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??