22.12.2007 г., 0:02 ч.

* * * 

  Поезия
671 0 3
Понякога очите ти приличат на морето,
което своите желания не знае.
И не в един, а в много брегове се приютява
и ги напуска след миг един.
Но казват, че морето е дълбоко
и всичко крие в своите недра.
Може би и ти криеш своите чувства
някъде дълбоко в своята душа.
Кого ли заблуждавам, кого ли се опитвам да излъжа -
аз зная, че времени са чувствата ти,
защото разнообразието за тебе е живот,
за морето е живот.
И то живее със всеки прилив, със всеки отлив,
всеки миг в наслада то превръща -
ти превръщаш.
И ако някога забравя - какъв си всъщност ти,
в прегръдките ти нежни ще се сгуша и ще заспя,
за да те помня влюбен в мене
и цялата ти нежност и закрила -
на един човек, че се е посветила.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??