8.09.2023 г., 9:24 ч.

*** 

  Поезия
112 1 1

Някъде,
между редовете
на пейките в парка,
се спотайва
новият ми живот.
Ще подишам малко
листопаден  въздух,
ще попия кармина 
на кестена
и бавно ще потърся
новите си ключове.
Ще постоя две минути 
пред вратата на новата си къща
да предусетя мириса
на новите мебели,
новите ми съседи
ще лепват око 
по шпионките...
Аз се просмуквам
по слънчевата алея
през линиите на пейките
и дори не си зная
адреса.

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??