27.10.2009 г., 11:57 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
678 0 0

* * *

 

Във съседство – чувам сумтене,

удвоено със стон на жена.

 

Чужди ласки отекват у мене

зад хотелската тънка стена.

 

Уж докрай ми е днес безразлично

кой е Той и коя ли е Тя.

 

Двама точно сега се обичат

зад хотелската тънка стена.

 

Двама шумно в любов са опити –

осветени дори в тъмнина...

 

Скърцащ звук под телата извити

зад хотелската тънка стена...

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??