26.11.2009 г., 20:30 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
640 0 9

Чета и плача...

На стихове от чужди рани...

Не!!!

Не са чужди -

мои са...

Обаче,

нямам думи -

да ги кажа...

 

 

 

26.11.09 г.

гр. Пловдив

© Мария Петрова-Йордано Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??