Nov 26, 2009, 8:30 PM

*** 

  Poetry » Love
641 0 9

Чета и плача...

На стихове от чужди рани...

Не!!!

Не са чужди -

мои са...

Обаче,

нямам думи -

да ги кажа...

 

 

 

26.11.09 г.

гр. Пловдив

© Мария Петрова-Йордано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??