14.09.2007 г., 19:11 ч.

* * * 

  Поезия
415 0 0
                                                .....................................

Колко ли пъти животът суров ще ни събира и дели,
колко ли още, моя любов, толкова силно ще ни боли?

Докога, животе проклет, ще го отнемаш от мен,
колко още за него да плача всяка нощ и всеки ден?

Нека тази раздяла била е последна, та най-после
с други очи и аз света да погледна.

© Карина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??