2.02.2012 г., 11:20 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
899 0 3

Тез влажни кафеви очи,

тъй нежно потънали в други две - кехлибарени.

Сякаш за пръв път се поглеждат.

Сякаш за пръв път се усмихват.

Тъй страстно погълнати един от друг.

Говорещи само с очи.

Не смеят да се докоснат,

дали от страх, дали от болка - не знаят.

А лудото желание в тях напира.

Той леко докосва лицето й.

Тя нежно заравя пръсти в косите му.

Но тъй трудно е всичко.

Разделени от съдбата,

всеки вървял по пътя си.

А сега?!

Тя ги срещна отново! Но защо?!...

Вперили поглед двама.

Сляха устни в нежна целувка.

Вплетоха се две души във една.

Забиха две сърца във едно...

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??