... Oчертах си в рамки стиха,
в рамки писах за любов,
а във точките се скриха
мойте тайни, моят зов!
Всеки миг Аз криех силно,
всяка скръб излях в стих,
всичко що за хората е милно
сътворих и споделих!
Всяка дума е на място ясна,
а след нея всичко е за Вас,
всеки знак, всяка гласна,
всяка запетайка, беше глас!
Само още нещо... Виж,
няма да разплитам прежда,
но във всеки стих аз скрих
и метафоричната надежда!
Е, всичко смислено Аз казах,
само смисъла не изясних,
нищо точно не разказах,
само в обич Ви се обясних!
© Коста Зорин Всички права запазени