Dec 4, 2013, 4:05 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
601 0 3

... Oчертах си в рамки стиха, 

в рамки писах за любов,

а във точките се скриха

мойте тайни, моят зов!

 

Всеки миг Аз криех силно,

всяка скръб излях в стих,

всичко що за хората е милно

сътворих и споделих!

 

Всяка дума е на място ясна, 

а след нея всичко е за Вас,

всеки знак, всяка гласна, 

всяка запетайка, беше глас!

 

Само още нещо... Виж,

няма да разплитам прежда,

но във всеки стих аз скрих

и метафоричната надежда!

 

Е, всичко смислено Аз казах,

само смисъла не изясних,

нищо точно не разказах,

само в обич Ви се обясних!

© Коста Зорин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??