10.05.2009 г., 9:50 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
803 0 2

Без сълзи, без глас и без утеха

разраства се у мен онази скръб,

мечти разхвърляни на вси страни -

ненужни са, подправени с много кръв...

 

 

Без място, без душа и без очи

вървя през същия огромен океан,

ала нима загубила съм те -

нима оставаш пак далечен блян...

 

 

Без лице, без пръсти и без длани

брилянтни капчици солен разтвор остават,

с едно сърце и чувства неразбрани -

потъвам бавно в гъстата мъгла...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??