9.10.2009 г., 1:43 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
553 0 0

Навънка есен тъжна е дошла,

но не е есен в моята душа..

За мене пролетта дойде

и лудо бие малкото сърце.

 

Чувствам се отново жива

и съм истински щастлива,

че в мене влюби се ти

и сбъднаха се моите мечти...

 

Ти деня ми тъжен озари

и пак повярвах на мечти...

Мелодията нежна си ти,

която сърцето ранено плени...

 

И искам да не си отива пролетта,

и  с тебе аз да крача през света...

в прегръдките ти винаги да мога да се приютя

и до тебе сладко да заспя...

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??