4.09.2019 г., 9:34 ч.

... 

  Поезия » Философска
301 0 0

 

Развий си къщурката, охлювче плахо,

не бива да те е страх.

Зелено и охра как ще дочакаш,

щом нямаш по пътя кураж.

 

Мини под дъгата, дъждът е целебен

по-мокро не може да е.

Земята поравно разстила ливади,

на всеки се пада по плод и мечта.

 

Развий си къщурката – нокът на птица,

седеф за теб ценен, тор за пръстта.

Преди да се спуснеш по хълма последен,

ще свети пред тебе от жажда следа.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??