19.01.2022 г., 21:50 ч.

*** 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
226 0 2

В ръцете ти несигурни, 
за пореден път се скривам
и думите ти медени,
ме утешават кратковременно.

 

В очите ти кристални,
остави ме да се вгледам,
да повярвам, че друг ще е светът,
докато целувките ти нежни

 

изгарят ме копнежно
и ме карат да мечтая, 
оставяйки ми спомени болезнени
за отминалия ден.

 

В усмивката ти бисерна,
безнадеждно се влюбих 
и сърцето ми тръпне в очакване 
да видя колко си ти пясъчен

 

и как ще си тръгнеш все някога,
без да изпием последна чаша топло кафе. 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??